Welkom op de website van Kiwanis Waasland Sint-Niklaas

Agenda Herfstconcert

Op vrijdag 9 november organiseren we het “concert van de hoop” in de Sint-Nicolaaskerk in Sint-Niklaas.
Hou de agenda’s dus alvast vrij…

Het is de vierde keer dat we een klassiek concert organiseren om fondsen te werven voor ons Witte Raven project.

In het teken van de 100-jarige herdenking van het einde van de 1ste wereldoorlog brengt kamerkoor Koriolis een passend repertoire.
Ze worden ondersteund door soliste Penelope Turner en begeleid door piano en 4 trombonespelers.

WO1, 100 jaar later, de herdenking van het EINDE van een vreselijke tijd, een STARTPUNT van hoop en een begin van HEROPBOUW : een metafoor die we graag projecteren op onze missie om kinderen van nu te helpen.

BNP PARIBAS FORTIS Foundation

BNP PARIBAS FORTIS Foundation draagt ons Witte Raven project een warm hart toe.

Ze besloten ons project te steunen met 15000€. Goed voor 30 nieuwe scholen !

Vorig schooljaar werden reeds meer dan 700 kinderen in 63 scholen actief ondersteund dankzij het Witte Raven project.
We hopen dan ook dat we mogen blijven rekenen op de steun van al onze sympathisanten, want samen maken we het verschil.

Merci nogmaals aan BNP PARIBAS FORTIS, we zullen het goed besteden.

Verrebroek loopt

De organisatie van “Verrebroek loopt !” is al jaren een trouwe sponsor van ons Witte Raven project.

We roepen dan ook iedereen op om zich in te schrijven voor hun stratenloop.

12 mei 2018 om 14:00
Dan kan je 7, 14 of 21 km lopen in Verrebroek.
Inschrijvingsgeld : €6.
En je loopt voor het goede doel:
€3 per deelnemer gaat naar Het Witte Raven project®

Inschrijven kan ook vanaf 11:00 aan de inkom.

Gratis kidsrun om 13:15

! Wees op tijd want er is plaats voor maar 500 deelnemers !

Kleedkamers in Sporthal Carenna
Pastoor Jasparstraat 38, Verrebroek

Agenda

Copyright © 2015-2018 Kiwanis Waasland, alle rechten voorbehouden webdesign by interactive assembly